دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 135565
تاریخ انتشار: 09/خرداد/1398 - 19:48
به مناسبت روز جهانی قدس

بیانیه جمنا| لحظه‌ای از حمایت از قدس شریف کوتاه نخواهیم آمد

جبهه مردمی نیروهای انقلاب با اشاره به روز جهانی قدس تصریح کرد: حمایت از فلسطین و قدس شریف آرمان عدول‌ناپذیر مردم آزادی‌خواه و حق‌طلب ایران و جهان است و لحظه‌ای از آن کوتاه نخواهیم آمد.

بیانیه جمنا| لحظه‌ای از حمایت از قدس شریف کوتاه نخواهیم آمد

جبهه مردمی نیروهای انقلاب یه مناسبت فرارسیدن روز جهانی قدس، بیانیه‌ای صادر و طی آن از مردم ایران برای شرکت در این راهپیمایی دعوت کرد.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

باسمه‌تعالی

"فَلَمَّا نَسُوا مَا ذُکِّرُوا بِهِ أَنْجَیْنَا الَّذِینَ یَنْهَوْنَ عَنِ السُّوءِ وَأَخَذْنَا الَّذِینَ ظَلَمُوا بِعَذَابٍ بَئِیسٍ بِمَا کَانُوا یَفْسُقُون"َ ﴿سوره مبارکه اعراف آیه۱۶۵﴾

روزی که امام روح‌الله، آخرین جمعه ماه مبارک رمضان را "روز قدس" نامیدند و روزه‌داران مومن را دعوت فرمودند با زبان روزه استکبارستیزی و برائت از ظالمان اشغالگر فلسطین را فریاد بزنند، کسی نمی‌دانست روزی این میثاق امام با امتش به روز توجه جهانی به مسئله فلسطین و قدس مقدس تبدیل می‌شود و بستر تقبیح عمل بی‌شرمانه مستکبران صهیون اسرائیل در سراسر جهان و وحدت مسلمانان و آزادی‌خواهان دنیا در حمایت از حق فلسطین فراهم می‌آید.

امروز چهل سال از این عهد مبارک و محکم می‌گذرد و ایرانیان شریف همچنان بر سر عهد خود با ولی زمان و فرزند خلفش امام خامنه‌ای مدظله‌العالی پایبندند، ا‌کنون نیز همچنان فلسطین مظلوم، اما پیش از همیشه مقاوم و امیدوار است و اسرائیل همچنان ظالم؛ اما بیش از همیشه ضعیف و رو به اضمحلال است.

"جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی" ضمن دعوت از آحاد ملت شریف ایران به شرکت پرشور در این میثاق باشکوه و موثر جهانی در لبیک به امر ولی مسلمین جهان؛ حمایت از فلسطین و قدس شریف را آرمان عدول‌ناپذیر مردم آزادی‌خواه و حق‌طلب ایران و جهان می‌داند و به نمایندگی از مردم سربلند ایران لحظه‌ای از آن کوتاه نخواهد آمد.

وعده دیدار ما فردا آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، در هم‌نوایی با تمامی ملت‌های ظلم‌ستیز و حق‌جوی جهان در راهپیمایی سراسری روز قدس. ان‌شاءالله.

"جبهه مردمی نیروهای انقلاب"

منبع : فارس

نظرات بینندگان
نظرات شما